Projectingenieur Elektrotechniek

Geplaatst op 18 november 2020

Gent Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als projectingenieur sta je in voor de uitwerking van projecten op vlak van industriële elektriciteit.

Voor de functie van projectingenieur is er een uitgebreid opleidingsprogramma voorzien. Hierbij start je met een praktische opleiding van enkele maanden, zodat je de verschillende componenten en verbindingen praktisch leert kennen. Vervolgens start jouw opleiding als projectingenieur, waarbij je de projecten uitwerkt met Eplan. Je gaat eerst overleggen met de klant over de uitwerking van het project, vervolgens stel je de offerte op en bij goedkeuring werk je deze offerte uit. Als projectingenieur brief je ook de techniekers over de installatie bij de klant. 

Functie eisen

  • Bachelor energietechnologie of elektromechanica
  • Pas afgestudeerden en personen met ervaring komen in aanmerking


Over het bedrijf

Het bedrijf is gespecialiseerd in automatisatie en elektrische installaties. Hun specialisatie op vlak van elektrotechniek passen ze toe zowel bij grote spelers (Volvo, Pfizer, ..) als bij KMO’s. Hierdoor is er een afwisseling van de soort en grootte van projecten. Het is een familiaal bedrijf met een hecht team en directe communicatie. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876