Projectingenieur elektriciteit

Geplaatst op 20 maart 2020

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als projectingenieur werk jij technische installaties uit van ontwerp tot installatie. Deze installaties zijn zonnepanelen (op het dak, grond of water, al dan niet met een tracking naar de zon), batterijen voor een off-grid systeem en hybride systemen. Je maakt elektrische schema’s op, vraagt de nodige certificaten aan en helpt de klant bij de aanvraag van subsidies. Wanneer leveranciers nieuwe producten voorleggen analyseer je deze grondig en kijk je na waar deze een meerwaarde kan betekenen.

Functie eisen

Wat zoeken we in jou als projectingenieur elektriciteit?

  • Je hebt een bachelor of master in een technische richting
  • Je kan goed overweg met een tekenprogramma
  • Ervaring met het tekenen van elektrische schema's of PLC programmering is een plus
  • Kennis van zonnepanelen is een grote meerwaarde
  • Je spreekt vlot Nederlands, Engels en/of Frans is een plus

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij terecht kan komen als projectingenieur elektriciteit, is actief in het leveren en installeren van zonnepanelen. Hun klanten zitten voornamelijk in de industrie en landbouw. Zij ontwerpen, ontwikkelen en installeren enkel middelgrote tot grote installaties.

Men biedt jou als projectingenieur elektriciteit, naast een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen en bedrijfswagen, een boeiende en uitdagende functie binnen een zeer aangename werkomgeving. Het team van specialisten zal jou ondersteunen doorheen het gehele traject.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55