Projectingenieur Elektriciteit

Geplaatst op 08 september 2020

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Je zal samen met de Project Manager erg veel verantwoordelijkheid krijgen voor de elektrische installaties van een installatieproject.

Als Projectingenieur zal je de projecten uitwerken en samen met je team het design onder de loep nemen. Jullie gaan samen de elektrische installatieprojecten uittekenen in StabiCAD,

Je zal dan ook de contacten met het studiebureau en de architect goed moeten onderhouden en zorgen voor een duidelijke communicatie in verschillende richtingen.

Door je algemene technische kennis kan je verschillende technieken in de ruimtes integreren en coördineren, de projecten kunnen dan ook erg uiteenlopend worden!

Functie eisen

  • Je hebt een bachelor of master diploma in de elektromechanica of elektrotechniek en je bezit minimum 5 jaar ervaring in de sector.
  • Je bent analytisch en organisatorisch sterk en je bent een echte ‘problem-solver’, dit zorgt samen met je teamplayer-mentaliteit voor een goed resultaat!
  • Je neemt initiatief, houdt van afwisseling en je wil continu bijleren in een quality omgeving.
  • Je kan met AutoCAD werken en kennis van StabiCAD is een mooi pluspunt.
  • Je hebt een zeer goede kennis Nederlands, aanvullend kan je jezelf ook uitdrukken in het Engels en het Frans.


Over het bedrijf

Onze klant is Belgisch marktleider in de technische sector als het aankomt op toonaangevende projecten in Elektriciteit, HVAC en Facility!

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505