Project Manager HVAC

Geplaatst op 28 september 2020

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als Project Manager neem je een centrale rol voor jouw rekening binnen de projecten. Deze projecten situeren zich in het domein HVAC maar kunnen ook in sanitair of elektriciteit zijn.

Het hoofddoel bestaat eruit de verschillende projecten op te leveren volgens de verwachtingen van de klant op vlak van kwaliteit, veiligheid, tijd en budget. Tot je belangrijkste verantwoordelijkheden behoren de initiatie, planning, engineering, uitvoering en evaluatie van het project. Je geeft rechtstreeks leiding aan de werkvoorbereider, werfcoördinator, tekenaar, arbeiders en onderaannemers. 

Functie eisen

Als Project Manager:

-         Heb je minimum 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

-         Heb je een ingenieursdiploma of bent gelijkaardig door ervaring.

-         Kan je met succes interessante alternatieven verdedigen bij jouw klanten

-         Ben je communicatief ingesteld, dit staat garant voor een optimale samenwerking met de interne en externe gesprekspartners.

Over het bedrijf

Onze klant is een multi-technische specialist die zich bezig houdt met ontwerp, installatie, beheer en onderhoud voor verschillende organisaties in verschillende sectoren. Als Project Manager kan je rekenen op een salarispakket volledig in lijn met je verantwoordelijkheden. Verder kom je terecht in een innovatieve omgeving waar ruimte is voor je ideeën en ambities. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505