Project Coördinator

Geplaatst op 06 januari 2021

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als Projectcoördinator kom je terecht op de afdeling projectmanagement. Voor een leverancier van industriële apparatuur (verwarming, koeling en stroom) bewaak jij de planning en kosten van de toegewezen projecten. Het merendeel van jouw projecten zal zich situeren in datacentra in België en Nederland.


Dit houdt onder andere in dat jij de project- en contractplannen opstelt en bijwerkt waar nodig. Je volgt de projectactiviteiten nauw op (planning, aannemers en materialen) en verzorgt de interne en externe communicatie omtrent de projecten. Zo controleer je bijvoorbeeld de technische haalbaarheid van deze en stem je de klantverwachtingen hierop af.

Daarnaast houd je rekening met de kwaliteits-, gezondheids-, veiligheids- en milieuaspecten van de projecten.

Tot slot ben je in staat tekeningen aan te passen in AutoCAD, Sketch-up of Viseo. Indien gewenst bied je ook ter plaatste ondersteuning.

Functie eisen

  • Je hebt een bachelor in elektrotechniek en / of werktuigbouwkunde.
  • Je bent een vindingrijke strategische denker, met sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden
  • Je hebt relevante ervaring in een vergelijkbare functie en bewezen projectvaardigheden
  • Je hebt kennis van Autocad, MS Office en ERP-systemen
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en spreekt vloeiend Nederlands en Engels
  • Indien je over aantoonbare ervaring beschikt in de datacenterbranche is dit een pluspunt
  • Je hebt een rijbewijs B

Over het bedrijf

Een internationale speler actief in de verhuur van industriële apparatuur voor een verscheidenheid aan sectoren ( Offshore, (petro) chemie, voedings- & genotsmiddelenindustrie, datacentra en laboratoria) verwelkomt je met open armen.

Je mag rekenen op een open werkomgeving waar persoonlijke ontwikkeling belangrijk wordt gevonden en er gekeken wordt naar doorgroeimogelijkheden op langere termijn.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505