Preventieadviseur niveau II

Geplaatst op 17 februari 2021

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als preventieadviseur hou je je bezig met de inventarisatie van de werfinrichting en werfrisico's. Je houdt daarnaast de afgeleverde kwaliteit in de gaten en zorgt voor continue veiligheid door veiligheidscontroles op de werven.

Je schrijft procedures voor externe audits, PBM's, (arbeids)ongevallen, ... Daarnaast beheer je ook de opleidingen en certificaten van de medewerkers en volg je wetswijzigingen op, mocht dat nodig zijn. Ten slotte neem je maandelijks deel aan vergaderingen van het CPBW en verwerk je de info die je daar meekreeg.

Functie eisen

Als Preventieadviseur niveau II:

  • heb je een relevant diploma
  • kun je rekenen op 5 jaar ervaring als PAII
  • neem je deel aan het sociaal overleg
  • spreek je vlot Nederlands & Frans

Over het bedrijf

Naast een mooi salarispakket, aangevuld met extralegale voordelen, kom je terecht in een innovatieve omgeving waar bijleren centraal staat.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505