Koeltechnieker

Geplaatst op 14 september 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als Koeltechnieker zal je takenpakket bestaan uit het zelfstandig installeren en/of uitvoeren van herstellingen en onderhoud aan airconditioning en koeltechnische installaties. Dit voor zowel particuliere installaties , installaties in de zorgsector als kantoren. Daarnaast zal je instaan voor het analyseren van problemen en kan je hiervoor een passende oplossing bieden.

Functie eisen

  • Je bent in het bezit van een diploma elektriciteit en/of koeltechniek
  • Je hebt reeds relevante ervaring
  • Technische plannen lezen en begrijpen heeft voor jou geen geheimen
  • Je bent klantgericht ingesteld, communicatief en werkt graag zelfstandig

Over het bedrijf

Je komt terecht in een stabiel en gezond familiebedrijf met toffe collega’s die enthousiast samenwerken aan mooie realisaties. Ze bieden je een job in een vast team met voldoende uitdaging qua type installaties en een grote mate van zelfstandigheid. Je salarispakket staat in verhouding tot je kennis en ervaring.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Vince Wallaert

Vince Wallaert

Recruiter

+324 87 99 69 36