Junior Project Manager

Geplaatst op 03 maart 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als junior Project Manager ben je grotendeels verantwoordelijk voor de ondersteuning van de Project Manager, gespecialiseerd in middenspanning, bij het uitvoeren van projecten (elektrotechnieken) binnen de tertiaire sector.

Je zal met deze persoon overleg doen van specificaties en ontwerpen van projecten.

Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van technische dossiers en communiceert met o.a. leveranciers, arbeiders en de eindklanten.

Je staat in voor het beheer van de planning van specifieke werven en je volgt de uitvoering op in de werkplaats alsook de installaties op de werven.

Je staat mede ook in voor de opmaak van de werfvoorbereiding (kabellijsten en inplantingstekeningen) voor de toegewezen projecten.

Je zal ervoor zorgen dat zowel de technische als de organisatorische problemen doelmatig aangepakt en opgelost

worden.

Dit is een ideale instapfunctie met doorgroeimogelijkheden naar de functie Project manager. Afhankelijk van je competenties en snelheid van leervermogen, zal je zelfstandig projecten kunnen uitvoeren!

Functie eisen

De Junior Project Manager die wij zoeken heeft een passie voor elektrotechniek, is communicatief vaardig, stressbestendig, werkt resultaatgericht en is in het bezit van:

·       Diploma industrieel ingenieur

·       2 à 3 jaar ervaring binnen een vergelijkbare functie (middenspanning)

·       Een klantgerichte en assertieve persoonlijkheid met sterke commerciële en sociale vaardigheden

·       Je bent sterk in onderhandelen met klanten en leveranciers

Over het bedrijf

Voor onze klant, gelegen in het Antwerpse, zijn we op zoek naar een Junior Project Manager.

Met 800 medewerkers in 5 vestigingen in België staat onze klant voor multi-technische expertise met best in class technieken en geïntegreerd projectbeheer voor industrie en gebouwen.

Je komt terecht in een uitdagende functie met ruimte voor initiatief in een fijne werksfeer binnen een groeiende firma.

Onze klant biedt je een interessant salarispakket in lijn met je verantwoordelijkheden. Daarnaast kan je rekenen op permanente en continue ondersteuning door coaching en eventuele opleiding.


Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Marie Dupont

Marie Dupont

Recruiter

+32 476 503 873