Junior Energietechnologie

Geplaatst op 09 september 2020

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Studeer jij dit jaar af met een diploma energietechnologie en ben jij nog op zoek naar jouw eerste vaste topjob? 

Met onze expertise in o.a. engineering, zitten wij met jou samen om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Met een diploma energietechnologie op zak kan je nog verschillende richtingen uit. Wij focussen daarbij niet op functienamen, maar op taken. Vacatures verschillen namelijk van bedrijf tot bedrijf en uiteindelijk is het belangrijk wat je gaat doen en niet welke naam hieraan gegeven wordt. Niet alleen jouw taken zijn belangrijk, maar ook jouw persoonlijkheid, ambities en match met de interne sfeer van het bedrijf.

Functie en bedrijf hangt volledig af van jou. Er wordt wel gefocust op een lange termijn relatie, waarbij jij ook voldoende opleiding en begeleiding krijgt.

Functie eisen

  • Jij hebt een bachelor energietechnologie
  • Jij bent op zoek naar jouw eerste vaste job van onbepaalde duur bij een bedrijf.
  • Jij hebt vooral veel ‘goesting’ om te starten met jouw eerste job.
  • Jij hebt nog niet echt een idee van wat de markt te bieden heeft en wat jij graag zou willen doen. Heb je reeds wel een idee, maar weet je nog niet waar? Dan worden relevante pistes bij bedrijven steeds besproken.


Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876