Ingenieur Thermodynamica

Geplaatst op 30 juli 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als burgerlijk ingenieur Thermodynamica zal je instaan voor het uitdenken en uitwerken van technische oplossingen, je gaat offertes begeleiden en de bijhorende technische componenten uitzoeken. Je zal alsook de sales afdeling op technisch vlak begeleiden bij dergelijke complexere projecten.

Je zal als Burgerlijk ingenieur Thermodynamica de al aanwezige knowhow op vlak van thermodynamica bij onze ervaren medewerkers, aangevuld met je eigen expertise, borgen zodat de kennis makkelijk gedeeld wordt binnen de organisatie.

Je wordt door onze medewerkers snel aanzien als technisch expert, waar ze met complexere vraagstellingen bij terecht kunnen. Je zal rapporteren aan de Engineering Manager.

Indien nodig ga je, sporadisch samen met de sales mee naar de klant om daar complexere dossiers mee in kaart te brengen en mee te denken over oplossingen en voorstellen.

Vervolgens begeleid je onze

Je bent als burgerlijk ingenieur thermodynamica mede verantwoordelijk voor de inhoudelijke overdracht van een bestelling van sales naar engineering.

Functie eisen

De Burgerlijk ingenieur Thermodynamica die wij zoeken heeft een passie voor thermodynamica, straalt vertrouwen en kennis uit en is proactief. Verder heb je of ben je:

  • Studeerde burgerlijk ingenieur
  • Leergierig, proactief en u heeft zin voor initiatief
  • Je verkiest een carrière als expert, waarbij je heel projectmatig kan werken
  • Je komt terecht in een omgeving waar je dagelijks communiceert in het Nederlands, Frans en Engels en liefst ook Duits


Over het bedrijf

Onze klant, dat gespecialiseerd is in milieubewuste oplossingen op vlak van processtoom, is gelegen in het Antwerpse.

Ze bieden je een aangename werksfeer in een stabiele en dynamische internationale omgeving. Je kunt vertrouwen op een multidisciplinair team van specialisten die u bijstaan in de uitvoering van uw job.

Binnen deze organisatie staan ze meer dan elders open voor persoonlijk initiatief. Je zin voor initiatief zal mee uw doorgroeimogelijkheden bepalen.

Naast een boeiende functie biedt onze klant je een attractief contract van onbepaalde duur met de nodige extra legale voordelen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Marie Dupont

Marie Dupont

Recruiter

+32 476 503 873