EPB adviseur

Geplaatst op 10 november 2020

Gent Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als EPB verslaggever ben je verantwoordelijk voor de aanbevelingen op vlak van een energie-efficiënt en duurzaam binnenklimaat.

Als EPB verslagever ben je verantwoordelijk voor de aanbevelingen op vlak van een energie-efficiënt binnenklimaat.

Je staat daarbij in voor de berekeningen in ontwerpfase, maar ook in uitvoering en oplevering.

Je staat volledig achter een duurzaam beleid. Hiervoor breid je graag jouw kennis van verschillende soorten bouwmaterialen uit. Alsook de verschillende energetische oplossingen komen hierbij aan bod.

Functie eisen

  • Certificaat van EPB-verslaggever
  • Ervaring als EPB verslaggever wordt verkozen 


Over het bedrijf

Het bedrijf is een studiebureau actief op vlak van technieken. Duurzaamheid staat bij hun centraal. Je komt terecht bij een kleiner team, waarbij er een nauwe samenwerking en goede begeleiding aanwezig is.

Hun activiteiten zijn HVAC (inclusief WKK, warmtepompen, zonneboilers, PV-installaties, ..), elektriciteit, EPB-verslaggeving, lichtontwerp, energiesimulaties, …

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876