Elektrisch werkvoorbereider

Geplaatst op 08 september 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als elektrisch werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van de projectleiders bij het uitvoeren van hun projecten binnen een productie-omgeving. Je zal in overleg gaan om de specificaties en ontwerpen van projecten te bepalen. Dit bespreek je ook in detail met klanten en partners. Jij zal instaan voor het opmaken van technische dossiers, bent verantwoordelijk voor het beheer van de planning op werven en je zal kabellijsten opmaken uit verkregen schema’s.

Functie eisen

Jij als elektrisch werkvoorbereider beschikt over:

-         een hoger technisch diploma

-         minimum 4 jaar relevante werkervaring als werfleider, werkvoorbereider of engineer.

-         goede communicatieve vaardigheden en sterke onderhandelingsvaardigheden

-         een rijbewijs B en bent bereid om regelmatig te reizen

-         kennis van Acad en/of Eplan , Caneco is een pluspunt

-         een zeer goede kennis van het Nederlands, kennis Frans en Engels zijn een plus

Over het bedrijf

Onze klant is een multi-technische specialist die zich bezig houdt met ontwerp, installatie, beheer en onderhoud voor verschillende organisaties in verschillende sectoren. Je kan rekenen op een salarispakket volledig in lijn met je verantwoordelijkheden. Verder kom je terecht in een innovatieve omgeving waar ruimte is voor je ideeën en ambities. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505