Calculator

Geplaatst op 30 december 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als calculator ben je verantwoordelijk voor het analyseren van de beschikbare technische informatie om het juiste voorstel te kunnen voorleggen aan de klanten, klanten die zowel uit de tertiaire sector, maar evenzeer uit openbare aanbestedingen. Je inspecteert de gebouwen om een juiste inventarisatie te kunnen opmaken val alle installaties en op basis daarvan leid je af wat er nodig is. Je werkt nauw samen als calculator met verschillende departementen, waaronder de technische dienst.

Functie eisen

Als calculator:

  • heb je een bachelor of master elektromechanica
  • werk je nauwkeurig en heb je oog voor detail
  • kun je vlot met MS Office werken
  • ben je bij voorkeur tweetalig, Frans & Nederlands

Over het bedrijf

Naast een mooi salarispakket, aangevuld met extralegale voordelen, kom je terecht in een innovatieve omgeving waar bijleren centraal staat.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Tim Jeurissen

Tim Jeurissen

Recruiter

+32 474 259 412