Calculator

Geplaatst op 10 februari 2020

Gent Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als calculator ben je verantwoordelijk voor het opstellen van offertes op basis van een plan. Je krijgt de plannen binnen, je gaat na welke materialen gebruikt worden en stelt op basis daarvan de kostprijs op. Naast de berekeningen sta je ook in voor het bestellen van het materiaal. Je zorgt ervoor dat het materiaal tijdig aanwezig is.

Voor het uitvoeren van deze functie sta je in nauw contact met zowel de leveranciers, de klanten als met je collega's van andere disciplines die onder meer instaan voor het opstellen van de plannen of de uitvoering.

Functie eisen

Als calculator bij dit bedrijf heb je:

  • Ervaring met AutoCad en je kan planlezen
  • Een hoger technisch diploma (of gelijkwaardig door ervaring)
  • Ben je nauwkeurig en cijfermatig


Over het bedrijf

Onze klant, waar jij aan de slag kan als calculator, is actief in alles van leidingen, bekabeling en waterbehandeling. Door hun continue groei en verruimen van activiteiten kan men steeds meer de klant gaan ontzorgen. Ze groeien mee met de nieuwste technologieën en heeft daardoor een uitstekende reputatie. Naast het aanleggen kan men ook, naar de wens van de klant, instaan voor het beheer, het nazicht en het onderhoud van de installaties.

Men biedt jou naast een zeer aantrekkelijk loonpakket met extralegale voordelen, een zelfstandige en verantwoordelijke job binnen een flexibel en groeiend bedrijf. Ze kunnen jou meerdere opportuniteiten en opleidingstrajecten bieden zodat jij je volledig kan ontplooien.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602 katrijne.​meeus@​be.​whoohoo.​com