Calculator

Geplaatst op 11 maart 2020

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als calculator ben je verantwoordelijk voor het opmaken van prijsoffertes. Je zorgt dat je alle nodige informatie verzamelt voor een volledige offerte. Hierbij neem je contact op met de verkopers en vraag je prijs op leveranciers en onderaannemers. 

Functie eisen

Wat zoeken we in jou als calculator:

  • Je hebt een bachelor in een technische richting
  • Je bent vlot in het Nederlands, Frans en/of Engels is een plus
  • Je kan goed overweg met Ms Office
  • Je werkt zelfstandig en nauwkeurig

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij kan starten als calculator, is actief in alles van leidingen, bekabeling en waterbehandeling. Door hun continue groei en verruimen van activiteiten kan men steeds meer de klant gaan ontzorgen. Ze groeien mee met de nieuwste technologieën en heeft daardoor een uitstekende reputatie. Naast het aanleggen kan men ook, naar de wens van de klant, instaan voor het beheer, het nazicht en het onderhoud van de installaties.

Men biedt jou als calculator, naast een zeer aantrekkelijk loonpakket met extralegale voordelen, een zelfstandige en verantwoordelijke job binnen een flexibel en groeiend bedrijf. Ze kunnen jou meerdere opportuniteiten en opleidingstrajecten bieden zodat jij je volledig kan ontplooien.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55