Young Potential Elektromechanica

Geplaatst op 13 februari 2020

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als Young Potential zal je starten met hands-on evaring op te doen binnen de E&I sector. Onder toezicht van je professionele collega's kan je ervaring opdoen en krijg je de kans om je volledig in te werken in de onderneming. Je krijgt vanuit de klant elke mogelijkheid om je eigen skills verder te ontwikkelen. Op deze manier kan je zelf kiezen naar welke positie je wilt groeien binnen het bedrijf. Van E/I Technician tot Site Manager en alles daar tussen, bij onze klant is het mogelijk.

Functie eisen

  • Bachelor/Master Elektromechanica
  • Ervaring in het industrieel vakdomein is een pluspunt!
  • Goede kennis van E&I
  • Veiligheidsbewust en verantwoordelijkheidsgevoel
  • Gemotiveerd en flexibel
  • VCA attest

Over het bedrijf

Specialist en grote speler op de markt in onder meer industriële elektriciteit met honderden medewerkers verspreid over verschillende vestigingen in België.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505 pol.​joos@​be.​whoohoo.​com