Werkvoorbereider

Geplaatst op 18 februari 2021

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Voor een grote speler in industriële reinigingen kom je als werkvoorbereider onsite bij een petrochemisch bedrijf in Antwerpen terecht. Daar ondersteun je de werfleiders bij het invullen van hun opdrachten. In overleg met de verschillende afdelingen en diensten stel je een zo efficiënt mogelijke planning op. Daarvoor bestel je de benodigde materialen en plan je medewerkers en voertuigen in. Als goede werkvoorbereider houd je hierbij rekening met onverwachte situaties en draag je zorg voor de administratieve ondersteuning en registratie.


’s Morgens, als de werknemers toekomen maak je hen duidelijk wat de job inhoudt. Indien er zich personeelsproblemen voordoen los je deze samen met de centrale planning en in overleg met de werfleiding zo efficiënt mogelijk op. In de loop van de voormiddag filter je de opdrachten in het SAP systeem van de klant en leg je de nodige contacten of ga je ter plaatse kijken zodat correcte vergunningen kunnen opgesteld worden die de werfleiders tijdig kunnen bespreken.


Tot slot krijg je een opleiding. Deze zal ‘al doende’ gebeuren op de werf, waarbij je gradueel extra taken en bevoegdheden zal krijgen naar gelang de kennis toeneemt.

Functie eisen

  • Je behaalde min. een bachelordiploma in een technische richting
  • Je hebt reeds vijf jaar ervaring in een industriële omgeving
  • Je bent stressbestendig en hebt een zeer goede zelfbeheersing
  • Je stelt je flexibel op, dit houdt in dat er zal deelgenomen worden aan een permanentiesysteem op de werf en dat er telefonische ondersteuning is wanneer nodig.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal

Over het bedrijf

Je wordt met open armen ontvangen bij een grote speler in industriële reiniging. Met hun ruime ervaring zijn ze ondertussen actief op meerdere locaties. Je mag je verwachten aan een ruime zelfstandigheid en een toffe teamsfeer. Er wordt een gedegen inwerkprogramma en de nodige begeleiding voorzien alsook een mooi verloningspakket met extralegale voordelen, incl. firmawagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505