Werkvoorbereider

Geplaatst op 25 maart 2020

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als werkvoorbereider zorg jij dat van al jouw projecten alle administratieve en technische voorbereidingen klaar zijn. Je maakt de planning op en zorgt ervoor dat er geen overlappen zijn van eenzelfde ploeg op verschillende projecten. Bij de opstart van het project ben jij verantwoordelijk voor alle opvolging van de administratie. Dit is bijvoorbeeld alle prijsaanvragen beheren, alle budgetten in het oog houden,…. Jij staat dus ook in contact met verscheidene externe partners zoals (onder-)aannemers, leveranciers,…

Functie eisen

Wat zoeken we in jou als werkvoorbereider:

  • Je beschikt, bij voorkeur, over een hoger technisch diploma (elektromechanica, elektrotechniek, energietechnologie,...)
  • Je hebt een sterke interesse in waterzuiveringsinstallaties, pompinstallaties en/of zwembaden
  • Je kan goed overweg met MS Office
  • Kennis van een tekenprogramma is een plus
  • Je bent communicatief sterk in het Nederlands

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij kan starten als werkvoorbereider, is actief in alles van leidingen, bekabeling en waterbehandeling. Door hun continue groei en verruimen van activiteiten kan men steeds meer de klant gaan ontzorgen. Ze groeien mee met de nieuwste technologieën en heeft daardoor een uitstekende reputatie. Naast het aanleggen kan men ook, naar de wens van de klant, instaan voor het beheer, het nazicht en het onderhoud van de installaties.

Men biedt jou als werkvoorbereider een verantwoordelijke job binnen een flexibel en groeiend bedrijf. Ze kunnen jou meerdere opportuniteiten en opleidingstrajecten bieden zodat jij je volledig kan ontplooien. Je kan rekenen op een zeer aantrekkelijk loonpakket met extralegale voordelen, bedrijfswagen, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en 12 dagen extra verlof!

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55