Werkvoorbereider

Geplaatst op 20 maart 2020

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als werkvoorbereider heb je een oog voor detail en durf je de handen uit de mouwen te steken. Je start met het opstellen van 3D tekeningen van metalen onderdelen. Hierbij start je met een nieuw blad of werk je verder op bestaande tekeningen. Om die onderdelen te kunnen produceren bestel je materiaal bij leveranciers en volg je alles op. Deze bestellingen geef je ook in in het softwarepakket. Bij de productie help je een handje mee om steeds de nodige uitleg te geven aan de collega-arbeiders.

Functie eisen

Wat zoeken we in jou als werkvoorbereider:

  • Je beschikt over een bachelor elektromechanica of wil doorgroeien tot werkvoorbereider
  • Je steekt graag de handen uit de mouwen
  • Je hebt kennis van een 3D tekenprogramma
  • Je kan goed overweg met Ms Office
  • Je spreekt vlot Nederlands, Frans en/of Engels is een plus

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij kan starten als werkvoorbereider, is een producent van betrouwbare producten die gebruikt worden voor tal van elektrische distributietoepassingen. Ze ontwikkelen totaaloplossingen waarbij ze steeds werken met materialen die een uitzonderlijke levensduur bezitten.

Je als werkvoorbereider komt terecht in een groeiende KMO waar je met de meest hoog technologische middelen aan de slag kan. Hierbij kan je steeds rekenen op de opleidingsmogelijkheden. Daarnaast kan je rekenen op een aantrekkelijk loon met extralegale voordelen, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en een flexibele verlofregeling met 12 dagen extra verlof!

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55