Werkvoorbereider

Geplaatst op 20 maart 2020

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als werkvoorbereider elektromechanica ben je planmatig en nauwkeurig. Je ondersteunt de werf- of projectleider tijdens het volledige project. Je analyseert het aanbestedingsdossier en maakt hier een uitvoeringsdossier van. Je bereidt alles goed voor qua planning, plannen, offertes en bestellingen. Je denkt mee bij het oplossen van uitvoeringsdetails en -problemen. Wanneer het project op een einde loopt stel jij het archiefdossier samen.

Functie eisen

Wat willen we in jou als werfleider terugvinden:

  • Je beschikt over een bachelor elektromechanica (of bent gelijkwaardig door ervaring)
  • Je kan goed overweg met Ms Office
  • Je hebt kennis van een tekenprogramma
  • Je spreekt vlot Nederlands, Frans en/of Engels is een plus

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij kan starten als werkvoorbereider elektromechanica, is actief in alles van leidingen, bekabeling en waterbehandeling. Door hun continue groei en verruimen van activiteiten kan men steeds meer de klant gaan ontzorgen. Ze groeien mee met de nieuwste technologieën en heeft daardoor een uitstekende reputatie. Naast het aanleggen kan men ook, naar de wens van de klant, instaan voor het beheer, het nazicht en het onderhoud van de installaties.

Men biedt jou als werkvoorbereider elektromechanica een verantwoordelijke job binnen een flexibel en groeiend bedrijf. Ze kunnen jou meerdere opportuniteiten en opleidingstrajecten bieden zodat jij je volledig kan ontplooien. Je kan rekenen op een zeer aantrekkelijk loonpakket met extralegale voordelen, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en 12 dagen extra verlof!

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55