Werkvoorbereider

Geplaatst op 10 februari 2020

West-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als werkvoorbereider werk je ordelijk en gestructureerd en sta je in voor een goede voorbereiding, aflevering en opvolging van elk project. Je houdt de stock nauw in de gaten en bestelt indien nodig de materialen. Hiervoor vraag je prijsoffertes op en maak je prijsvergelijkingen. Je maakt werkfiches op en geeft de nodige uitleg aan de werkplaatsverantwoordelijke.

Functie eisen

Wat zoeken we in jou als werkvoorbereider:

  • Je beschikt over een bachelor in een mechanische richting
  • Je kan zeer goed planlezen
  • Je spreekt vlot Nederlands, Frans en/of Engels is een plus
  • Je hebt affiniteit draaien, frezen en CNC sturing

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij kan starten als werkvoorbereider, is een bedrijf actief in het maken van tandwielen en mechanische transmissieorganen. Hierbij maken ze niet-standaard tandwielen en dus alles op maat van de klant en dit zowel nationaal als internationaal.

Men biedt jou als werkvoorbereider een boeiende en uitdagende job binnen een aangename en familiale werkomgeving. Je zal nauw samenwerken met de zaakvoerders in een job die je de mogelijkheid biedt om zelfstandig te werken. Je kan rekenen op een mooie verloning met extralegale voordelen en de nodige kansen om jouw interesses verder uit te bouwen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com