Werfleider

Geplaatst op 20 maart 2020

Oost-Vlaanderen Flex 6-9 jaar

Over de functie

Als werfleider elektriciteit ben je organisatorisch sterk en spreekt verantwoordelijkheid je aan. Je werkt zelfstandig en neemt de technische leiding over jouw teams. Je voert samen met jouw teams industriële elektriciteitswerken uit aan machines en procesinstallaties. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klant en onderhoud een goede klantenrelatie. Je zorgt steeds dat het nodige materiaal aanwezig is op de werf en dat de administratie correct is afgehandeld.

Functie eisen

Wat willen we in jou als werfleider elektriciteit terugvinden:

  • Je beschikt over 10 jaar relevante ervaring
  • Je kan goed overweg met Ms Office
  • Je spreekt vlot Nederlands, Frans en/of Engels is een plus

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij kan starten als werfleider elektriciteit, biedt een meerwaarde bij productiebedrijven door hun specifieke problematieken op vlak van productie-automatisering. De ontwerpen, realiseren en implementeren machines op maat.

Men biedt jou als werfleider elektriciteit een afwisselende en autonome functie binnen een financieel gezond en groeiend bedrijf. Je krijgt de kans om jezelf volledig te ontplooien en echt het verschil te maken. Dit alles wordt aangevuld een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen, bedrijfswagen, hospitalisatie- en groepsverzekering en 12 dagen extra ADV. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55