Werfleider

Geplaatst op 02 juni 2020

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

De ondersteuning en coördinatie van de werven is jouw verantwoordelijkheid. Concreet ondersteun je verschillende ploegen op technisch en administratief vlak, stel je de werkverdeling op en zorg je voor de uitvoering ervan. Als motiverende coach, geef je duidelijke instructies, help je problemen op te lossen en controleer je de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Hiervoor verzamel je werkvergunningen, stel je instructies op en communiceer je deze aan de Projectleider. Eveneens formuleer je voorstellen ter verbetering van de dienst. Tot slot sta je in voor het dagelijks toezicht van de veiligheid op de werven. Zo controleer je of iedereen zijn persoonlijke beschermingsmiddelen draagt en voer je werkplekinspecties uit.


Functie eisen

  • Je bent in het bezit van een diploma technisch onderwijs en beschikt over min 5 jaar werfervaring.
  • Je hebt een sterke technische kennis van elektriciteit.
  • Je kan plannen en technische schema’s vlot lezen en interpreteren.
  • Je kan jouw collega’s motiveren en bent oplossingsgericht.
  • Je spreekt vlot Nederlands, elke andere taal is een plus

Over het bedrijf

Verwacht je aan een multi-technische specialist die zich bezig houdt met ontwerp, installatie, beheer en onderhoud voor verschillende organisaties in verschillende sectoren. Je kan rekenen op een salarispakket volledig in lijn met je verantwoordelijkheden. Verder kom je terecht in een innovatieve omgeving waar ruimte is voor je ideeën en ambities. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505