Werfleider HVAC

Geplaatst op 23 maart 2020

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Je hebt ervaring en/of de droom om als werfleider aan de slag te gaan in de HVAC. Je begint met een grondige dossierstudie. Hierbij hoort de nodige planning, opmaak lastenboek en meetstaten. Wanneer de voorbereiding achter de rug is vlieg je er in en start je de werf op. Daar stuur je arbeiders aan en volg je de werken op. Dit allemaal gebeurt in overleg met de projectleider waar je voortdurend aan rapporteert. Op de werf ben je het aanspreekpunt voor zowel de ploegbaas, meestergast en alle onderaannemers waarmee je aan het werk bent.

Om de werf zo goed mogelijk af te leveren onderhoud je dagelijks controle en opvolging van de veiligheid, kwaliteit, snelheid, juistheid en de rendementen. Tot slot lever je de werf af volledig binnen de planning en voorziene budgetten.

Functie eisen

Wat zoeken we in jou als werfleider HVAC:

  • Je beschikt over een bachelor in een technische richting (elektromechanica, energietechnologie, elektrotechniek,...)
  • Je spreekt vlot Nederlands
  • Je kan goed overweg met MS Office

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij aan de slag kan als werfleider HVAC, is een nauw samenwerkende bedrijvengroep die geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Ze bieden door hun brede kennis en ervaring geïntegreerde oplossingen aan met de meest vooruitstrevende technieken.

Men biedt jou als werfleider een afwisselende functie binnen modern en innoverend bedrijf. Er is ruimte voor opleiding en flexibele werkuren. Dit alles wordt aangevuld met een mooie verloning, gsm en laptop en een bedrijfswagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55