Werfleider E&I/Automatisatie

Geplaatst op 03 november 2020

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als werfleider E&I begeleid je hoogtechnologische projecten bij klanten in verschillende sectoren.

Je staat samen met een team in voor de opvolging van de werken op site. Hierbij gebruik jij jouw kennis en ervaring van E&I, ook automatisatie komt hierbij aan te pas. Je bent mee verantwoordelijk voor volledige elektrische installaties gaande van bordenbouw, hardware engineering, bekabeling,... tot de implementatie bij de klant. Als werfleider E&I ben je een echte leider, je stuurt een team aan en zorgt samen met hen voor een goede implementatie. Op automatisatie vlak gebruik je jouw kennis van SCADA en PLC's om een extra facet te kunnen bieden aan de klanten.

Functie eisen

De werfleider die wij zoeken is in het bezit van:

  • Minstens 5 jaar ervaring (liefst als werfleider)
  • Uitgebreide technische kennis van elektriciteit
  • Kennis van elektrische schema's
  • Communicatieve vaardigheden voor het leiden van werven
  • Nederlands, Engels & Frans zijn een must

Over het bedrijf

Onze klant is een multi-technische specialist die zich bezig houdt met ontwerp, installatie, beheer en onderhoud voor verschillende organisaties in verschillende sectoren. Als werfleider kan je rekenen op een salarispakket volledig in lijn met je verantwoordelijkheden. Verder kom je terecht in een innovatieve omgeving waar ruimte is voor je ideeën en ambities. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Vince Wallaert

Vince Wallaert

Recruiter

+324 87 99 69 36