Traineeship Elektromechanica

Geplaatst op 30 juli 2020

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Je zal starten als trainee op onze werven als Industrial Electrician of E/I Technician. Tijdens deze opleiding kan je je volledig inwerken in de onderneming en is er de ruimte om jouw skills verder te ontwikkelen. Werken aan elektrische installaties, monteren van kabelbanen, het trekken en aansluiten van kabels van verschillende secties en het installeren en aansluiten van elektriciteitskasten en verdeeldozen is slechts een deel van jouw uitgebreid takenpakket. Jouw loopbaan kan evolueren van Industrial Electrician of E/I Technician naar Meewerkend Voorman of specialist tot zelfs Voorman of Site Manager.

Functie eisen

Als Trainee Elektromechanica voldoe je aan volgende eigenschappen:


  • Je ben de trotse bezitter van een diploma elektromechanica (Bach. of Master)
  • Je hebt een goede kennis van elektriciteit, instrumentatie of beide
  • Veiligheidsbewustzijn, verantwoordelijkheidsgevoel en ambitie typeren je

Over het bedrijf

Je mag rekenen op een innovatieve omgeving met gepassioneerde collega’s. Je krijgt een ruime omkadering (training en coaching) om je loopbaan een échte impuls te geven.

Er wordt een persoonlijk ontwikkelingsplan voor je uitgewerkt dat afgestemd is op jouw ambitie en sterktes. Dankzij onze organisatiestructuur en duidelijke loopbaanpaden heb je zicht op je toekomst en blijf je groeien.

Tot slot organiseren we tal van sportieve, culturele en familiale activiteiten.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505