Test Engineer

Geplaatst op 23 februari 2021

Antwerpen Project Sourcing 0-2 jaar

Over de functie

Voor een verdeler actief in de verkoop van nieuwe kranen en containersystemen zoeken we een Test Engineer. Meer bepaald zal jij je meerdere processen van het bedrijf eigen maken in nauwe samenwerking met je collega’s. Dit gevarieerd takenpakket omvat onder andere de testings voor de laser en plasmabrander met boorportaal, plooiprogramma’s voor de plooibank en buizenplooimachine, 3D-ontwerpen, sterkteberekeningen, programmering lasrobots, kostprijscalculaties, enz...

Op deze manier leer je gaandeweg het bedrijf kennen en kan je je eigen bijdrage leveren aan de gestage groei van de organisatie en zo samen met je collega’s meebouwen aan een uitdagende, beloftevolle toekomst.

Functie eisen

  • Je beschikt over een masterdiploma in de ingenieurswetenschappen
  • Je bent zelfstandig ingesteld, resultaatgericht en weet van aanpakken.
  • Je hebt passie voor techniek, interesse in ontwerpen en hebt affiniteit met sterkteberekeningen.
  • Kennis van een 3D-ontwerpprogramma (wij werken met Creo en ProMechanica) is een pluspunt, maar er wordt voorzien in een interne opleiding indien nodig.
  • Je bent een doorzetter, gedreven, leergierig en collegiaal.

Over het bedrijf

Jij krijgt een job in dagdienst met een competitief loon en een grote mate van zelfstandigheid verder werk je in een stabiel en toonaangevend bedrijf met een fijne werksfeer en een uitstekende en vooruitstrevende technische expertise. Hierbij kan je rekenen op de steun van een ervaren team van jonge ingenieurs. Tot slot krijg je de kans om opleidingen te volgen en te groeien in je job. Vakantie neem je op zoals jij dat wil (geen collectief verlof), maar in samenspraak met je collega’s. 

Project Sourcing

Whoohoo Project Sourcing biedt je de unieke kans om deel uit te maken van een organisatie met diverse projecten bij topbedrijven. Als vaste medewerker van Whoohoo doe je op korte termijn uiteenlopende ervaringen op. Zo ontplooi je jezelf verder tot dé specialist binnen jouw vakgebied. Meer weten over project sourcing?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505