Tender Engineer

Geplaatst op 01 februari 2021

Oost-Vlaanderen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als Tender Engineer calculeer je de elektrische installatie op basis van een uitgewerkt bestek, een plaatsbezoek of van een eigen ontwerp/studie met een uiteenlopende moeilijkheidsgraad. Je controleert de begroting op volledigheid en juistheid, en ziet erop toe dat inschrijfstukken of offertes compleet zijn en op tijd worden ingediend.


Bij het opstellen van de offertes maak je gebruik van volgende zaken: Het analyseren van het lastenboek en/of plaatsbezoek, vooropstellen van technische oplossingen op bepaalde vragen van de klant, aanvragen en vergelijken van prijzen (bijvoorbeeld van materialen of onderaannemers) ,het bepalen en toekennen van de montagetijden, opstellen en documenteren van de offerte, bespreking van de offerte met de klant samen met een verantwoordelijke, opmaak van een calculatiedossier inclusief technische fiches en schema's en overdracht van het calculatiedossier naar de project manager.

Functie eisen

·       je behaalde minstens een bachelor in elektriciteit/elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring

·       je hebt bij voorkeur een eerste ervaring in een technische projectomgeving

·       je beschikt over het nodige doorzettingsvermogen om deadlines te behalen

·       je werkt nauwkeurig met cijfers

·       je werkt graag samen met anderen maar werkt ook zelfstandig opdrachten af

·       je drukt je vlot uit in het Nederlands

Over het bedrijf

De divisie Gebouwen verzorgt de elektrische uitrusting van bestaande en nieuwe gebouwencomplexen en dit zowel in de openbare als in de privé sector.

Via een projectmatige benadering wordt constant gestreefd naar een hoge toegevoegde waarde in combinatie met een uitgebreide dienstverlening. Samen met de klant wordt hierbij gezocht naar een totaaloplossing voor het uitrusten van sterkstroom- en zwakstroominstallaties, vaak resulterend in een volledig geïntegreerd gebouwenbeheersysteem.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505