Tekenaar Elektriciteit

Geplaatst op 25 september 2020

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als Tekenaar Elektriciteit ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van elektrische schema’s en inplantingsplannen voor zowel sterk- als zwakstroomtechnieken in semi-industriële en industriële installaties. Dit zowel in een 2D, als een 3D weergave (BIM model)

Je werkt deze uit op basis van richtlijnen uit bestekken, instructies van projectleiding of eigen inzichten. Daarbij denk je actief mee, ga je in overleg en breng je een gepaste oplossing aan.

We maken hiervoor gebruik van Autocad, Revit en Stabicad. Aangepaste opleidingen worden voorzien.

Sporadische verplaatsingen naar de werf zijn mogelijk. Alleszins heb je als Tekenaar Elektriciteit coördinerende skills en een oplossingsgerichte instelling.

Functie eisen

  • Je hebt studies genoten in een elektrische richting
  • Hogere opleiding is een meerwaarde, maar geen must
  • Een eerste ervaring is meegenomen, maar is geen must
  • Je hebt een basiskennis van de bovenvermelde ontwerp software
  • Ervaring in 3D ontwerpen of BIM is een meerwaarde

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Marie Dupont

Marie Dupont

Recruiter

+32 476 503 873