Technische helpdesk operator

Geplaatst op 08 september 2020

Vlaams-Brabant Flex 0-2 jaar

Over de functie

Werken in een drieploegensysteem schrikt je niet af + en je bent tweetalig ( NL - FR)!

Je staat in om de klanten telefonisch te woord te staan indien zij technische problemen ondervinden met hun systemen. Voornamelijk gaat het over alarmcentrales, brandcentrales, toegangscontrole en beeldverwerking voor camerasystemen. Als het nodig is dat er een technicus ter plaatse gaat, regel jij dat. Zo werk je overdag samen met de planningsdienst en beschik je na de werkuren over de techniekers van wacht. Je registreert alles in het ERP-systeem en doet diverse taken zoals: badges aanmaken, mailverwerking, SLA opvolging en controle, ... Hierdoor heb je genoeg afwisseling!

Functie eisen

  • Je hebt een technische achtergrond en een goed inzicht in techniek
  • Je bent in het bezit van een attest bewakingsagent, of bent bereid dit te behalen na het afronden van een proefperiode
  • Je bent drietalig: Nederlands, Frans en Engels
  • Je hebt geen probleem met een 3-ploegenstelsel, zelfs niet met werken op zaterdagen, zon- en feestdagen
  • Pluspunt? Kennis van Navision


Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Maya Petrovic

Maya Petrovic

Recruiter

+32 487 999 097