Technisch verantwoordelijke

Geplaatst op 23 februari 2021

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als technisch verantwoordelijke ben je verantwoordelijk voor de planning van de service techniekers alsook voor interventies. Het magazijn valt ook onder jouw verantwoordelijkheid samen met het beheer van de reserve onderdelen. Als technisch verantwoordelijke ondersteun je de projectleiders en zal je de technische einddossiers opmaken. Bijkomend zal je alle transport organiseren en sta je in voor toegangsprocedures en formaliteiten voor de techniekers bij klanten.

Functie eisen

Als technisch verantwoordelijke ben je:

·        Afgestudeerd als bachelor in een technische richting

·        In het voordeel als je reeds gewerkt hebt in een piping omgeving

·        Perfect Nederlandstalig met kennis van het Frans en Engels

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een dynamische KMO die al meer dan 50 jaar werkzaam is in de realisatie van totaalproducten voor de industrie en gasproductiemaatschappijen. Je kan rekenen op een aanzienlijk groeipotentieel en een zeer open werksfeer. Kwaliteit en veiligheid worden voorop gesteld en er wordt continu geïnvesteerd in verbetering door aanwending van nieuwe technologieën. 

Als technisch verantwoordelijke kan je rekenen op:

·        Marktconform salaris

·        Hospitalisatie- en groepsverzekering

·        Maaltijdcheques

·        Bedrijfswagen

·        Etc. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505