Technisch Verantwoordelijke

Geplaatst op 21 oktober 2019

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als Technisch Verantwoordelijke zorg je ervoor dat het technisch onderhoud van onze meest recente koudwals afdeling vlot verloopt. Je staat in voor het beheer en het optimaal functioneren van deze installatie. Jouw eerste opdracht is het voorkomen van ongeplande stilstanden. In dit kader voer je storingsanalyses uit en werk je aan het continu verbeteren van de onderhoudssystematiek. Verder zal je het preventief onderhoudsplan opstellen, beheer en optimaliseer je het binnen jouw werkgebied. Als technisch verantwoordelijke ben jij de geknipte persoon om verbeteringsvoorstellen op tafel te leggen en te zorgen voor veilige werkmethodes. Als specialist van deze installatie zal je je team ook assisteren bij complexe problemen.

Functie eisen

Jij, als technisch verantwoordelijke, bent:

  • Industrieel ingenieur binnen een technische discipline.
  • Oprecht geïnteresseerd in techniek en onderhoud in het algemeen.
  • Resultaatgericht.
  • Perfect Nederlandstalig en indien je ook de Duitse en Engelse taal onder de knie hebt is dit een grote plus.


Over het bedrijf

Onze klant is een internationaal productiebedrijf dat nog steeds aan het groeien is. Je zal terechtkomen in een dynamische omgeving waar ontwikkeling centraal staat. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505