Technisch tekenaar

Geplaatst op 19 mei 2020

West-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Bent jij als technisch tekenaar op zoek naar een unieke kans bij een trendsetter op vlak van scheepsherstellingen en offshore constructies? Heb je een achtergrond die het ontwerp en de ontwikkeling van componenten en systemen? Heb je ervaring met werken in een snelle engineeringomgeving? Dan is dit de job voor jou!

Als technisch tekenaar heb je een sleutelrol in een team van ervaren en gespecialiseerde ingenieurs die verantwoordelijk zijn voor het ontwerp van componenten binnen de montagegroep van de montagesystemen.

Elk project biedt de mogelijkheid om te werken aan uitdagende projecten die bedoeld zijn om te voldoen aan de gevraagde kwaliteit en betrouwbaarheid van wereldklasse. Je maakt deel uit van een klein, vriendelijk team dat samenwerkt om oplossingen te leveren die cruciaal zijn voor het succes op lange termijn van een gerespecteerd bedrijf.

Functie eisen

Wat zoeken we in jou als technisch tekenaar:

  • Je beschikt over een bachelor of master elektromechanica
  • Affiniteit met de maritieme wereld is een plus
  • Kennis van hydraulica en pneumatica is een plus
  • Je kan goed overweg met tekensoftware (AutoCad/SolidWorks)
  • Je spreekt vlot Nederlands, Frans en of Engels is een plus

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij kan starten als technisch tekenaar, is uitgegroeid tot de grootste scheepswerf aan de Belgische kust. Met een groot team van ervaren medewerkers bieden we een volledig dienstenpakket aan op het vlak van scheepsherstelling, scheepsonderhoud en de fabricage en installatie van maritieme offshore en onshore constructies.

Men biedt jou als technisch tekenara een afwisselende en uitdagende job binnen een familiaal bedrijf waar hun medewerkers erg gewaardeerd worden. Het bedrijf heeft een zeer vlakke structuur waar directe communicatie en coaching sterk aanwezig is. Je kan rekenen op een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen en 12 dagen extra verlof.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55