Technisch tekenaar

Geplaatst op 16 maart 2020

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als technisch tekenaar bij dit bedrijf sta je in de eerste plaats in voor het opmaken van 3D-tekeningen, deze bestaan uit de metalen onderdelen die gebruikt worden in middenspanningsinstallaties. Naast het opmaken van deze tekeningen, kijk je ook de bestaande tekeningen na en past deze aan waar nodig. Je werkt in een productieomgeving en werkt je ontwerpen uit op basis van de informatie die je krijgt van sales en R&D.

Naast het ontwerpen, sta je ook in voor de werkvoorbereiding. Je zorgt voor de administratieve opvolging van de dossiers en bestelt de nodige onderdelen. Je zorgt ervoor dat de onderdelen op het juiste moment geleverd kunnen worden. Tot slot volg je de productie op. Je bent regelmatig te vinden in het atelier. Indien het nodig is, steek je hier de handen uit de mouwen.

Functie eisen

Als technisch tekenaar bij dit bedrijf ben je nauwkeurig en planmatig. Daarnaast:

  • Heb je een hoger technisch diploma (of gelijkwaardig door ervaring)
  • Ben je Nederlandstalig
  • Zowel schoolverlaters als kandidaten met ervaring zijn welkom!

Over het bedrijf

Dit bedrijf, waar jij aan de slag kan als technisch tekenaar, is werkzaam in de middenspanning. Ze maken componenten voor middenspanningscellen en hechten zeer veel waarde aan kwaliteit en veiligheid. Ze hebben hun eigen productieafdeling en R&D-afdeling.

Naast een aangename werksfeer creëren ze voor hun medewerkers de kans om intern door te groeien. Afhankelijk van jouw ambities en behoeftes stellen ze een vormingsprogramma op maat op.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602