Technisch tekenaar HVAC

Geplaatst op 02 maart 2020

West-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als technisch tekenaar HVAC werk je graag zelfstandig en kom je creatief tot oplossingen. Je maakt op basis van de input van jouw collega’s en de eisen van de klant zowel het ontwerp als de uitvoerings- en as-built plannen. Je werkt de technieken diepgaand uit en helpt mee met het ontwerpen van vernieuwende concepten. Dit teken je allemaal uit in AutoCAD (2D en 3D) en, als je overweg kan met Revit, werk je het BIM model uit. Je staat als technisch tekenaar HVAC tijdens het tekenen van de technieken steeds nauw in contact met de projectleider.

Functie eisen

Wat willen we in jou als technisch tekenaar HVAC terugvinden:

  • Je beschikt over een bachelor in een technische richting of bent gelijkwaardig door ervaring
  • Je hebt een goede kennis van HVAC/Sanitair
  • Je kan goed overweg met AutoCAD, Stabicad en/of Revit
  • Je spreekt vlot Nederlands

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij kan starten als technisch tekenaar HVAC, is een bedrijf gespecialiseerd in HVAC en sanitair voor grote projecten. Door hun expertise die ze doorheen de jaren hebben opgebouwd en dat ze steeds met de nieuwste technologieën werken, heeft men een uitstekende reputatie kunnen opbouwen doorheen de jaren.

Men biedt jou als technisch tekenaar HVAC een functie met de nodige autonomie waarbij initiatieven geapprecieerd worden. Je komt terecht in een groeiend en ambitieus bedrijf waar een open communicatie heerst. Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket met extralegale voordelen, maaltijdcheques en hospitalisatieverzekering.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55