Technisch bediende

Geplaatst op 05 februari 2020

West-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als technisch bediende in deze functie sta je in voor de administratieve opvolging van een project, dit op vlak van materiaal. De bestellingen die geplaatst worden bevinden zich in de sector van de waterzuivering. Je gaat voor de opvolging na welk materiaal nodig is, maakt een overzichtslijst op voor bestellingen en voor productie, je zorgt dat deze bestellingen tijdig uitgevoerd zijn, je houdt een overzicht van de stock... Daarnaast voer je ook de controle uit op de levering van het materiaal en onderhoud je het contact met leveranciers. Tot slot onderhoud je ook contact met klanten indien zij vragen hebben over de status of de levering van hun bestelling.

Functie eisen

Als technisch bediende voor dit bedrijf ben je in de eerste plaats sociaal ingesteld en nauwkeurig. Je organiseert je eigen werk en doet dit op een planmatige manier. Daarnaast beschik je over:

  • Een technische achtergrond/affiniteit
  • Bij voorkeur enige jaren in een soortgelijke functie
  • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands en kan je uitdrukken in het Frans

Over het bedrijf

Dit bedrijf is werkzaam in de industriële waterzuivering. Dit houdt in dat ze de waterkwaliteit verzekeren bij klanten die het water gebruiken voor onder andere koeltorens, productie, stoomketels... De klanten zijn voornamelijk werkzaam binnen de textielsector, voeding, medische sector en industrie. Hiervoor gebruiken ze chemicaliën, desinfectie en waterbehandelingsapparatuur. Voor de functie van technisch bediende krijg je naast een aantrekkelijk salarispakket ook voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatie...

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602 katrijne.​meeus@​be.​whoohoo.​com