Technisch Aankoper

Geplaatst op 12 februari 2021

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Voor een KMO actief in HVAC en elektriciteit zoeken we een technisch aankoper. Jij bent verantwoordelijk voor het beheer en de aankoop van het juiste gereedschap. Hiervoor vraag je nieuwe offertes, ontvang je vertegenwoordigers en vergelijk je verschillende aanbieders op de markt. Jij zorgt ervoor dat iedereen voorzien is van de juiste werkkledij en PBM's en je staat de projectleiders bij tijdens de aankoop van de nodige projectgoederen. Niet alleen is jouw functie operationeel. Je denk immers ook mee over het aankoopbeleid en nieuwe ideeën of procedures worden aangemoedigd. Tot slot coördineer je ook de activiteiten ter ondersteuning van het personeelsbeheer (aanwerving, opleiding, ...)


Functie eisen

  • Je hebt enkele jaren ervaring in de sector van elektriciteit/HVAC
  • Je hebt ervaring in stockbeheer en in aankoop
  • Je bent bereid, indien nodig, opleidingen te volgen
  • Je bent gedreven en stipt
  • Je beschikt over een geldig rijbewijs B

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een organisatie die reeds vele jaren actief is in de wereld van de elektrotechniek en hoogspanning. Het bedrijf is uitgegroeid tot een dynamische KMO met een 50-tal medewerkers. Verwacht je aan een boeiende job in een no-nonsense, dynamische organisatie, met vlakke structuur en met respect voor de mens.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505