Technieker

Geplaatst op 12 februari 2021

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als technieker in een productieomgeving zal je hoofdtaak bestaan uit het oplossen van urgente en uitdagende storingen. Deze kunnen zowel elektrisch als mechanisch van aard zijn. Bijkomend doe je aan projectwerk zoals het aanbrengen van verbeteringen aan de productielijnen en andere machinerie etc. Daarnaast sta je in voor het opstarten, afzetten en veilig schakelen van machines zodat het machinepark tijdig klaarstaat voor de opstart van productie. Tot slot voer je eerstelijnsonderhoud uit voor of op IT-toepassingen.

Functie eisen

- Je bent in het bezit van een Bachelor Elektromechanica of hebt reeds een drietal jaar relevante ervaring

- Je hebt een goede kennis van elektriciteit, mechanica en PLC's.

- Je werkt graag in team

Over het bedrijf

Onze klant is een internationaal productiebedrijf dat nog steeds aan het groeien is. Je zal terechtkomen in een dynamische omgeving waar ontwikkeling centraal staat. 

Jij kan rekenen op een competitief salarispakket met een ruim aanbod aan extralegale voordelen (oa hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, maaltijdcheques, 24 ADV dagen,…)

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505