Technicus Gastechnieken

Geplaatst op 23 februari 2021

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als technicus gastechnieken zal je instaan voor de servicewerkzaamheden en montageactiviteiten bij klanten. Je krijgt eerst een interne opleiding die je klaarstoomt om zelfstandig technische opdrachten uit te voeren. Je doet aanpassingen en revisies van de installaties en apparatuur evenals onderhoud. Tot slot verzorg je de technische controle van inkomende goederen en bijhorende certificaten (ook hiervoor is een opleiding voorzien).

Functie eisen

We zijn op zoek naar een Technicus Gastechnieken met:

  • Een bachelor elektromechanica of meer dan drie jaar ervaring in mechanische montagetechnieken en regel- en meetapparatuur.
  • Kennis elektriciteit en piping montage
  • Kennis van courante office-programma’s en oog voor detail

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een dynamische KMO die al meer dan 50 jaar werkzaam is in de realisatie van totaalproducten voor de industrie en gasproductiemaatschappijen. Je kan rekenen op een aanzienlijk groeipotentieel en een zeer open werksfeer. Kwaliteit en veiligheid worden voorop gesteld en er wordt continu geïnvesteerd in verbetering door aanwending van nieuwe technologieën. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505