Technicus Elektronica

Geplaatst op 13 februari 2020

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

We zijn op zoek naar een technicus elektronica die out of the box denkt om relatief eenvoudige problemen op te lossen.

Een voorbeeld: Toestel X heeft een microfoon met een bepaalde stekker. De klant wilt echter een ander type/merk van microfoon waardoor ombouwen noodzakelijk is (een andere stekker, andere pinout, …)

Jij ontwerpt hiervoor het schema en afhankelijk van de wens van de klant betreft het een uniek exemplaar. Je bent een doe-het-zelver met een resultaatgerichte attitude.

Arduino, Teensy, STM32 en Raspberry Pi ervaar jij als speelgoed en kennen geen geheimen voor jou. Indien je daarnaast ook affiniteit hebt met radio is het helemaal goed. 

Functie eisen

Je mag gerust een ingenieur elektronica zijn, maar dat hoeft niet per sé. Het zijn de resultaten die primair belangrijk zijn. Kan jij het bedenken, bouwen en bovendien laten werken?

Een goede kennis Nederlands en Frans is noodzakelijk. Technisch Engels beheersen is voldoende.

Over het bedrijf

We hebben een uitdagende functie met gevarieerde opdrachten voor jou, waar je al je creativiteit in kwijt kan.

Een team van specialisten op vlak van radio en telecom verwelkomt je. Training on-the-job is voorzien, je vervangt immers een collega die met pensioen gaat en graag zijn kennis doorgeeft.

De organisatie wordt gekenmerkt wordt door zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, samenwerking, ondernemingszin en vertrouwen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505 pol.​joos@​be.​whoohoo.​com