Technical account manager

Geplaatst op 13 februari 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Jij, als technical account manager, zal verantwoordelijk zijn voor de verkoop van producten en diensten in Vlaanderen en/of Nederland. Je onderhoudt nauwe contacten met een industrieel klantenbestand en staat in voor de uitbreiding hiervan. Je stelt oplossingen op maat voor en zal demonstraties geven over de producten van onze klant. Als technisch account manager ben jij verantwoordelijk voor het opmaken van de aanbieding en doet de opvolging tot aan de verwezenlijking van het project.

Functie eisen

Als technical account manager beschik jij over:

·        Aantoonbare en relevante sales-ervaring in de industriële sector, bij voorkeur met meetapparatuur.

·        Een teamspelers mentaliteit die proactief kennis en ervaring deelt en bijdraagt aan de verdere ontwikkeling van het team en het bedrijf.

·        Een vloeiende gesproken en schriftelijke kennis van het Nederlands en Engels.

·        Een technische opleiding of je hebt in de loop der jaren ervaring opgebouwd in een industriële omgeving.

Over het bedrijf

Onze klant is wereldmarktleider voor industriële laseroptische uitlijnsystemen en toonaangevend bedrijf op het vlak van trillingsanalyse, conditiebewaking, balanceren en telemonitoring van technische installaties.

Onze klant behoort tot een groep en is een groeiende en financieel gezonde multinationale groep die hoofdzakelijk actief is als leverancier van highend meettechnische apparatuur voor de industrie en de maritieme sector.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505 pol.​joos@​be.​whoohoo.​com