Teamleader onderhoud nutsvoorzieningen

Geplaatst op 23 maart 2020

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

In deze functie sta je in voor het beheer van de nutsvoorzieningen en het gebouwenbeheer. Je beheert de energievoorzieningen en -consumptie. Hiervoor geef je leiding aan een team van techniekers. Je stelt een onderhoudsplan op en staat in voor de navolging hiervan. Je rapporteert rechtstreeks aan de technical manager. Het bedrijf waarin je terecht zal komen is werkzaam in de voedingsmiddelen industrie. Een productie-omgeving schrikt jou dus niet af!

Functie eisen

  • Je hebt een bachelor in een technische richting (of gelijkwaardig door ervaring)
  • Je hebt een eerste relevante ervaring
  • Je bent nauwkeurig en je kan goed in team werken

Over het bedrijf

Dit bedrijf is werkzaam in de voedingssector. Ze zijn internationale producent van voedingsmiddelen en hechten hierbij zeer veel belang aan kwaliteit en innovatie. Zowel hun machinepark als hun producten zijn regelmatig onderworpen aan verbeteringen en innovatie.

Hun bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door ambitie en een open onderlinge communicatie. Daarnaast is er ruimte voor een eigen invulling van taken.

Het salarispakket wordt aangevuld met extralegale voordelen en flexibele uren en extra verlofdagen!

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602