Team Leader

Geplaatst op 12 mei 2020

Oost-Vlaanderen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als team leader van de werkvoorbereiding ben jij verantwoordelijk voor een team van 3 personen. Je krijgt werkaanvragen binnen en zet deze om in werkorders. Hierbij stem je af met de productie over wanneer deze werkzaamheden het best uitgevoerd kunnen worden. Dit om de stilstanden van de productie zo laag mogelijk te houden. Je maakt duidelijke afspraken met leveranciers en zorgt dat de voorraad wisselstukken zo optimaal mogelijk wordt beheerd. Bij het uitvoeren van de werken hou je de kwaliteit en veiligheid nauwlettend in de gaten. Ook bij werken door externe bedrijven.

Functie eisen

Wat willen we in jou als team leader werkvoorbereiding terugvinden:

  • Je beschikt over een bachelor of master in een technische richting
  • Je hebt reeds 4 jaar ervaring in een technische dienst
  • Je spreekt vlot Nederlands
  • Je kan goed overweg met Ms Office, ervaring met SAP is een plus

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij aan de slag kan als team leader van de werkvoorbereiding, is een internationale producent in de voeding. Doordat ze zeer veel belang hechten aan kwaliteit en voedselveiligheid, gaan ze steeds innovatief te werk en kijken ze steeds uit naar verbeteringen.

Men biedt jou als team leader werkvoorbereiding een job met verantwoordelijkheden en ruimte voor initiatief. Je komt terecht in een open bedrijfscultuur met ambitie. Dit alles wordt aangevuld met een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen en extra dagen verlof bovenop jouw wettelijk verlof.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55