Supervisor Rotating Equipment

Geplaatst op 09 februari 2021

Antwerpen Project Sourcing 6-9 jaar

Over de functie

Als maintenance supervisor sta je in voor het in goede banen leiden van onderhoudswerken omtrent rotating equipment. Hiervoor gebruik je jouw kennis van pompen, compressoren, turbines,... Je bent verantwoordelijk voor zowel de werkvoorbereiding als de supervisie op de werf. Tijdens de werkvoorbereidingsfase sta je in voor: offerte aanvragen, probleemanalyses, bestellingen materialen, planning van de arbeiders,.... Eens de uit te voeren werken optimaal zijn voorbereidt zorg je voor een conforme opvolging. Hierin ondersteun je de techniekers en doet technische inspecties. Je stuurt in totaal 5 tot 10 techniekers aan en deelt jouw kennis van rotating equipment met hen.

Functie eisen

Als Maintenance supervisor beschik je over:

  • Een hoger technisch diploma of gelijkwaardig door ervaring
  • Minstens 5 jaar ervaring
  • Kennis van rotating equipment
  • Nederlands & Engels

Woorden die bij jou passen zijn: verantwoordelijkheidszin, flexibiliteit & stressbestendigheid.

Over het bedrijf

Je komt als Maintenance supervisor terecht binnen een sfeer waar teamwork vooropstaat. Maar je krijgt ook de zelfstandigheid om boeiende en gevarieerde projecten eigenhandig tot een goed einde te brengen. Dit bedrijf beschikt over de nieuwste technologieën en vindt het van groot belang dat de werknemers deze ook beheersen. Dit wordt gedaan via bijscholing.

Project Sourcing

Whoohoo Project Sourcing biedt je de unieke kans om deel uit te maken van een organisatie met diverse projecten bij topbedrijven. Als vaste medewerker van Whoohoo doe je op korte termijn uiteenlopende ervaringen op. Zo ontplooi je jezelf verder tot dé specialist binnen jouw vakgebied. Meer weten over project sourcing?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Vince Wallaert

Vince Wallaert

Recruiter

+324 87 99 69 36