Storingstechnieker

Geplaatst op 12 februari 2021

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Op verscheidene productiemachines zal jij als storingstechnieker storingen analyseren en deze oplossen. Je maakt onder meer een duidelijke probleemdefinitie maken en escaleert indien problemen niet binnen een afzienbare tijd kunnen opgelost worden. 

Met de technische coördinator overleg je definitieve oplossingen en je neemt deel aan de Daily Control en ploegoverdracht.

Verder zal je als Storingstechieker assisteren bij de installatie van nieuwe productielijnen en verzorg je het preventief onderhoud.

Functie eisen

  • Bachelor Elektromechanica of relevante ervaring met mechanica, pneumatica en elektriciteit (bij voorkeur in een industriële omgeving)
  • Veiligheid voor jezelf en jouw collega’s is een prioriteit
  • Ervaring in voedingsindustrie, afvultechniek, verpakkingstechniek zijn pluspunten

Over het bedrijf

Onze klant biedt je een voltijdse vaste job met verantwoordelijkheden en uitdagingen in een dynamisch groeiend bedrijf.

Je mag rekenen op een aantrekkelijk loon aangevuld met extralegale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505