Site supervisor

Geplaatst op 06 februari 2020

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Voor deze functie ben je permanent gelokaliseerd bij grote industriële klanten van het bedrijf en ben je ter plaatste verantwoordelijk voor de technische opvolging. Dit houdt onder meer het aansturen van je team in geval van storingen in, de dagelijkse coördinatie van je team, de afhandeling van interne projecten. Je staat ook in voor de veiligheid alsook de opvolging van projecten op jouw site. Bij de oplevering van projecten fungeer jij als rechtstreeks aanspreekpunt van de klant alsook dat van de techniekers, leveranciers, externen... Je bent kortom de technische partner van onze klant.

Functie eisen

  • Je bent sterk op elektrisch vlak
  • Je kan vlot plannen lezen en interpreteren
  • Je kan zelfstandig werken
  • Je bent Nederlandstalig

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een specialist op vlak van elektriciteit. Ze voorzien de studie en het ontwerp voor de verbetering van bestaande installaties alsook voor nieuwe installaties. Dit zowel voor laagspanning als middenspanning. Naast de studie en ontwerp voorzien zij ook de bordenbouw en het onderhoud/depanages van de bestaande installaties. Hun projecten bevinden zich meestal op industrieel vlak.

Hun communicatiestijl is die van een KMO, dus familiaal en direct. Hun ambities liggen echter veel verder, ze zijn aan een duidelijke groei bezig en hebben daardoor nood aan extra medewerkers.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602 katrijne.​meeus@​be.​whoohoo.​com