Servicetechnieker

Geplaatst op 02 september 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Heb je al enkele jaren ervaring als servicetechnieker en ben je een specialist geworden in het opsporen en verhelpen van storingen?

Top! Als servicetechnieker zal je immers instaan voor het onderhoud en de reparaties van marine- en trucklaadarmen. Je zal je instaan voor de metingen, tests, het uitvoeren van onderhoud of het oplossen van storingen. Daarnaast verricht je inspecties en schrijf je hierover inspectierapporten. Tot slot vind je veiligheid belangrijk.

Functie eisen

De servicetechnieker die we zoeken:


  • Heeft een afgeronde technische opleiding en min. 2 jaar relevante werkervaring
  • Is onderlegd in hydraulica, elektrotechniek en pneumatica
  • Staat open voor korte opdrachten in het buitenland
  • Spreekt Nederlands en een woordje Engels

Over het bedrijf

Je wordt verwelkomd bij een mechanisch aannemer die actief is in de chemische en petrochemische industrie. Doorgaans zijn de projecten multidisciplinair van aard en situeren ze zich in de nieuw- en ombouw van plants, turnarounds, prefabricage en montage van piping- en projectmanagement. Er wordt bewust gekozen voor korte communicatielijnen, een informele bedrijfscultuur en een flexibile werkomgeving waar persoonlijke groei voorop staat.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505