Service engineer

Geplaatst op 20 november 2020

Vlaams-Brabant Project Sourcing 2-4 jaar

Over de functie

Als service engineer verzorg je de on call service activiteiten on site bij klanten. Deze activiteiten gaan van assistentie bij opstart, commissioning, onderhoud en herstelling in lijn met de vooropgestelde agenda en product specificaties! Je verzorgt de service die nodig is. Je bent de technisch contactpersoon voor de klant. Je staat in voor het nazicht en herstelling van de instrumenten. Na een eerste analyse adviseer je over de te volgen procedure. Je staat in voor de kalibraties van meetinstrumenten met behulp van onze master meters en stelt het kalibratierapport op. Je staat in voor het uitvoeren van service projecten. Je rapporteert aan de Business Manager Instrumentation Solutions!

Functie eisen

  • Je hebt een opleiding elektromechanica, elektronica gevolgd
  • Je kan zelfstandig technische problemen oplossen.
  • Ervaring in de wereld van Industrial Automation
  • Je spreekt Nederlands, Frans en Engels

Project Sourcing

Whoohoo Project Sourcing biedt je de unieke kans om deel uit te maken van een organisatie met diverse projecten bij topbedrijven. Als vaste medewerker van Whoohoo doe je op korte termijn uiteenlopende ervaringen op. Zo ontplooi je jezelf verder tot dé specialist binnen jouw vakgebied. Meer weten over project sourcing?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Maya Petrovic

Maya Petrovic

Recruiter

+32 487 999 097