Service engineer

Geplaatst op 30 juli 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als Field Service Engineer zal je deel uitmaken van de afdeling Service Modaliteiten waar je samen met je collega's zal instaan voor installatie, onderhoud en wanneer nodig, herstelling van het apparatuur.

De klanten waarmee je zal werken zijn voornamelijk ziekenhuizen en privéradiologiepraktijken in de BeNeLux.

Je beschikt als Service Engineer over een goede kennis van elektronica, mechanica en IT-toepassingen. Verder ben je ook in capabel om technische problemen grondig en gedetailleerd te analyseren.

Bovendien zal je de relatie met de externe leverancier onderhouden en je zal de demo installaties configureren en onderhouden en je bent mede verantwoordelijk voor de documentatie van de krantenomgeving en je zal instaan voor het testen van nieuwe producten en releases.

Het ondersteunen van het sales- en projectteam behoort ook tot je takenpakket.

Functie eisen

De Field Service Engineer die wij zoeken heeft een passie voor mechatronische systemen, is zelfstandig en klantgericht, werkt proactief en is in het bezit van:

  • Bachelor elektronica/elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring
  • Ervaring in een Field Service functie
  • Kennis van de workflow en softwaretoepassingen in de medische beeldvorming is een pré
  • Kennis van standaarden in Medical Imaging (DICOM, HL7) is een plus
  • Je bent drietalig (NL, FR, ENG)

Over het bedrijf

Onze klant, gevestigd in het Antwerpse, is gespecialiseerd in hardware- en software oplossingen gericht op medische beeldvorming.

Naast de mogelijkheid om jezelf binnen het vakgebied te blijven ontplooien, bieden ze je een representatief salarispakket met uitgebreide extralegale voordelen (groepsverzekering, maaltijdcheques, ADV,...)

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Marie Dupont

Marie Dupont

Recruiter

+32 476 503 873