Service engineer

Geplaatst op 24 maart 2020

West-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als service engineer bij dit bedrijf krijg je in de eerste fase een opleiding om je te specialiseren binnen waterzuiveringssystemen. Hierbij leer je de kneepjes van het vak op vlak van analyseapparatuur, filtraties, ... Na deze inwerkfase ga je zelf aan de slag, je gaat langs bij klanten voor zowel de opstartfase als wanneer er zich storingen voordoen. In geval van storingen zoek je het probleem en begeleid je de klant in elke stap tot dit probleem opgelost is. Je bent een aanspreekpunt voor de klant en je zorgt er dus steeds voor dat je een kwalitatieve service verleent.

Functie eisen

  • Je hebt een bachelor (of gelijkwaardig door ervaring)
  • Je spreekt Nederlands en Engels en kan je uitdrukken in het Frans
  • Je hebt een rijbewijs B
  • Je bent leergierig en kan zelfstandig werken

Over het bedrijf

Dit bedrijf is werkzaam in de industriële waterzuivering. Dit houdt in dat ze de waterkwaliteit verzekeren bij klanten die het water gebruiken voor onder andere koeltorens, productie, stoomketels... De klanten zijn voornamelijk werkzaam binnen de textielsector, voeding, medische sector en industrie. Hiervoor gebruiken ze chemicaliën, desinfectie en waterzuiveringsapparatuur. Voor deze uitdagende en gevarieerde functie krijg je, naast een mooie verloning, een bedrijfswagen met tankkaart voor privégebruik, hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602